Παράκαμψη της πλοήγησης

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Την Παρασκευή 22-06-2012 το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή του στον παιδότοπο «ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΛΟ» παρουσία των μελών του κέντρου, των γονέων τους και του προσωπικού.
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Τα παιδιά έπαιξαν αρκετή ώρα με τα φουσκωτά και με τα διάφορα παιχνίδια που υπήρχαν στον παιδότοπο. Στη συνέχεια δόθηκε παράσταση Κλόουν από την Κα Χατζή ,που ήταν μια ευχάριστη νότα αλλά και κάτι μοναδικό για τα παιδιά. Ακολούθησαν χορευτικά από την ομάδα χορού του Κέντρου και η γιορτή έκλεισε με την ευχή της Δ/ντριας Κας Ανθής Ίτσιου η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα πιο δημιουργική και πετυχημένη.
Να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος τη Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Ζήσης Γκουγκουστάμος ο οποίος πάντα στηρίζει αυτή την ιδιαίτερα ευπαθή ομάδα των ατόμων με αναπηρίες.
Το προσωπικό και τα μέλη του κέντρου εύχονται σε όλους.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!