Παράκαμψη της πλοήγησης

Συμμετοχή της ΔΕΚΑ Τρικάλων στο διακρατικό Συνέδριο στη Γαλλία για τη διαχείριση Αστικού και Περιαστικού περιβάλλοντος στα πλαίσια του κλεισίματος των εργασιών του Προγράμματος 'EUROSCAPES' | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΣυμμετοχή της ΔΕΚΑ Τρικάλων στο διακρατικό Συνέδριο στη Γαλλία για τη διαχείριση Αστικού και Περιαστικού περιβάλλοντος στα πλαίσια του κλεισίματος των εργασιών του Προγράμματος 'EUROSCAPES' | ΔΕΚΑ Τρικάλων

Συμμετοχή της ΔΕΚΑ Τρικάλων στο διακρατικό Συνέδριο στη Γαλλία για τη διαχείριση Αστικού και Περιαστικού περιβάλλοντος στα πλαίσια του κλεισίματος των εργασιών του Προγράμματος 'EUROSCAPES'

Στα πλαίσια του κλεισίματος του Προγράμματος 'EUROSCAPES' θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2012 στην πόλη Marne-la-Vallée Val Maubuée (κοντά στο Παρίσι) της Γαλλίας, Συνέδριο για το κλείσιμο εργασιών του ευρωπαϊκού προγράμματος, INTERREG IVC, στο οποίο η Κοινωφελούς Δημοτική Επιχείρησης Κοινωνικής Ανάπτυξης (ΔΕΚΑ) Τρικάλων είναι εταίρος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Συνεδρίου, θα παρουσιαστούν από τον κάθε εταίρο, τα Τοπικά Σχέδια για τη Διαχείριση του Αστικού και Περιαστικού Περιβάλλοντος (LMP) καθώς και της κοινής μεθοδολογίας που έχει προκύψει μέσα από τα Τοπικά Σχέδια του κάθε εταίρου, η κοινή μεθοδολογία του Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών (GIS) όπως αυτή επίσης προέκυψε από τις GIS καλές πρακτικές του κάθε εταίρου καθώς και πολλές άλλες σημαντικές και ουσιαστικές παρεμβάσεις και παρουσιάσεις όπως της κα DEJANT-PONS, Επικεφαλής του Τμήματος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Σχεδιασμού Τοπίου και Χωροταξικού Σχεδιασμού, του κ. AKOS SZABO, εκπρόσωπου της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Γραμματείας (J.T.S.) του INTERREG IVC κά.

Τη Δημοτική Επιχείρηση στη συνάντηση θα εκπροσωπήσουν κ.Καρκανιάς Γρηγόριος, μέλος του Δ.Σ. και Δημοτικός Σύμβουλος, η κα Τάτσιου Μαρία, Προϊσταμένη του Τμήματος Διοίκησης και Προσωπικού και ο κ. Μπαλής Αθανάσιος, ως εκπρόσωπος της e-Trikala A.E.