Παράκαμψη της πλοήγησης

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ" | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ"

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αγιασμός στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος» και παραλαβή της προσφοράς των 1.500 ευρώ από το Άμπεργκ.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος» όλοι ελπίζουν ότι δεν θα προστεθούν νέα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα και ότι παρά το δυσμενές γενικότερα περιβάλλον η φροντίδα στα παιδιά που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα θα παραμείνει σε πραγματικά υψηλά επίπεδα.
Στον χθεσινό αγιασμό για την έναρξη της νέας εκπαιδευτικής περιόδου που έγινε στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος» παρουσία του Αντιδημάρχου και Προέδρου της ΔΕΚΑ Τρικάλων κ. Ζήση Γκουγκουστάμου, του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Τρικκαίων και Αντιπροέδρου της ΔΕΚΑ κ. Κων/νου Κρεμμύδα ,του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Τρικκαίων κ. Γιώργου Καΐκη, του Διευθυντή της ΔΕΚΑ κ. Γιάννη Σιακαβάρα και της Διευθύντριας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «Ήφαιστος» κ. Ανθής Ίτσιου, καθώς και όλων των παιδιών και των υπαλλήλων του κέντρου, τονίστηκε από όλους η ανάγκη στήριξης του Κέντρου που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Γκουγκουστάμος μιλώντας στους παρευρισκομένους κάλεσε όλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό τη νέα χρονιά, έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της λειτουργίας του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ.
Ενημέρωσε δε ότι του έχει δοθεί εντολή τοποθέτησης για 25 θέσεις από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) στο ΚΔΑΠ –ΜΕΑ «Ήφαιστος», απόφαση με την οποία θα λήξουν οι εκκρεμότητες όσον αφορά την στελέχωση του Κέντρου.
Ευχαρίστησε τέλος την πόλη του Άμπεργκ της Γερμανία καθώς και τον ελληνογερμανικό σύλλογο HELLAS που προσέφεραν 1.500 ευρώ για τις ανάγκες του ΚΔΑΔ-ΜΕΑ.
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος κ. Καΐκης μίλησε για πολύ δύσκολη χρονιά και κάλεσε όλους να μην επιτρέψουν να γίνει καμιά περικοπή σε τόσο ευαίσθητες υπηρεσίες.
Τέλος ο Διευθυντής της ΔΕΚΑ κ. Σιακαβάρας ευχήθηκε καλή χρονιά και συνεργασία για την επίλυση των οιονδήποτε προβλημάτων.
Μετά τον αγιασμό έγινε η παράδοση του εξοπλισμού που αγοράστηκε με τα 1.500 ευρώ που η πόλης του Άμπεργκ που είναι αδελφοποιημένη με τα Τρίκαλα προσέφερε στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος». Στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται ένας «διάδρομος» για την άσκηση των παιδιών καθώς και διάφορα άλλα χρηστικά αντικείμενα.