Παράκαμψη της πλοήγησης

Ας γεμίσουμε τα καλάθια αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΑς γεμίσουμε τα καλάθια αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου | ΔΕΚΑ Τρικάλων

Ας γεμίσουμε τα καλάθια αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Μήνυμα του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας & Υγείας
Κ. Σταύρου Τραγάνη

Ας γεμίσουμε τα καλάθια αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Τρικκαίων , στην προσπάθεια του να ενισχύσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αλλά ιδιαίτερα , προκειμένου να βοηθήσει ώστε τις ημέρες των εορτών να έχουν γεμάτο τραπέζι όλοι , τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης , καλάθια αγάπης .
Στα καλάθια αγάπης , τα οποία ουσιαστικά είναι συρμάτινα , πλαστικά και χάρτινα κουτιά με την αφίσα του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην όψη τους , θα συγκεντρώνονται συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας , βιβλία , ρούχα , υποδήματα , κλινοσκεπάσματα , παιχνίδια και ό,τι δε μας είναι χρήσιμο πια . Εξ’ άλλου , όλοι γνωρίζουμε πως ό,τι δεν είναι χρήσιμο σε μας μπορεί να είναι σωτήριο για κάποιους συνανθρώπους μας .
Καλάθια αγάπης θα βρείτε στο Μύλο των Ξωτικών , στο Πνευματικό Κέντρο, στην Ασκληπιού ( μπροστά από το Δημαρχείο ) και στην Πλατεία Παλαιού Δεσποτικού . Διανεμήθηκαν , επίσης , καλάθια σε όλα τα σχολεία του Δήμου ( Δημοτικά – Γυμνάσια – Λύκεια ) και σε όλα τα Κ.Α.Π.Η.
Ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών που τα συναισθήματα της θλίψης , της εγκατάλειψης και της απελπισίας γίνονται πιο έντονα , ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να βρεθούμε , με όποιο τρόπο μπορούμε , κοντά στους συνανθρώπους μας .

Ας στρώσουμε όλοι μαζί το γιορτινό τραπέζι των συμπολιτών μας .

Ό λ ο ι μ α ζ ί μ π ο ρ ο ύ μ ε κ ά τ ι π ε ρ ι σ σ ό τ ε ρ ο .