Παράκαμψη της πλοήγησης

ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
«Δ.Ε.Κ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ .

Η ΔΕΚΑ Τρικάλων σε συνέχεια και της υπ’ αριθμ. 152/2013 Απόφασης του ΔΣ, ενδιαφέρεται να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου με δύο παιδιάτρους για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς που διαθέτει.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η κοινωφελής Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων ανακοινώνει ότι η Κοινωνική Υπηρεσία, κλείνοντας τον κύκλο των εργασιών της, ολοκλήρωσε τις βιωματικές ομάδες γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των δομών της. Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις δίωρες συναντήσεις και αναλύθηκαν τα εξής θέματα:
- Επικοινωνία στην Οικογένεια
- Υπευθυνότητα χωρίς Τιμωρία
- Οικογενειακές Σχέσεις
- Επίλυση Συγκρούσεων στην Οικογένεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η κοινωφελής Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων ανακοινώνει ότι η Κοινωνική Υπηρεσία της θα συνεχίσει τις βιωματικές ομάδες (Γ΄ κύκλος) γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των βρεφικών σταθμών και των ΚΔΑΠ της ΔΕΚΑ Τρικάλων με θέμα «Οικογενειακές Σχέσεις». Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 26-2-2013, ημέρα Τρίτη και ώρες 17.00 – 19.00 στα γραφεία της ΔΕΚΑ, Βαλκάνου 6.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΔΕΚΑ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο Β΄ ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η κοινωφελής Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων ανακοινώνει ότι η Κοινωνική Υπηρεσία της, ξεκινάει το Β΄ κύκλο των βιωματικών ομάδων γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των βρεφικών σταθμών και των ΚΔΑΠ της ΔΕΚΑ Τρικάλων με θέμα «Υπευθυνότητα χωρίς Τιμωρία». Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 12-2-2013, ημέρα Τρίτη και ώρες 17.00 – 19.00 στα γραφεία της ΔΕΚΑ, Βαλκάνου 6.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΔΕΚΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΓΟΝΕΩΝ

Η Κοινωνική Υπηρεσία της κοινωφελούς Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ομάδων γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των δομών της ΔΕΚΑ βιωματικού χαρακτήρα με θέμα: «Επικοινωνία στην Οικογένεια».

ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΔΕΚΑ Τρικάλων ενημερώνει ότι έχει οριστικοποιηθεί το πλάνο της διοργάνωσης ομάδων γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των δομών της ΔΕΚΑ, βιωματικού χαρακτήρα, με θέμα : «Επικοινωνία στην οικογένεια» διάρκειας 2 ωρών, στις οποίες τον συντονισμό έχουν εξειδικευμένοι ψυχολόγοι.
Συγκεκριμένα:
ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΟΜΩΝ -Χώρος Διεξαγωγής - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ / Ώρα
- ΠΑΙΔΙΚΟΙ: ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ (ΒΑΛΤΙΝΟ) ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (ΠΡΙΝΟΣ) - ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ - 25/01/2013 / 11:00-13:00
- ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ: ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ - ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - 29/01/2013 / 17:00-19:00

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ – ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι εφεξής και έως τέλος Μαρτίου 2013, στους χώρους των βρεφικών σταθμών «Παραμυθούπολη» και «Ηλιαχτίδα» και των παιδικών σταθμών «Αερόστατο» και «Ουράνιο τόξο» που ανήκουν στην Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων, θα υπάρχουν Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι.

Διενέργεια προμήθειας για Φαρμακευτικό Υλικό με συλλογή προσφορών και αξιολόγηση επιτροπής – Έγκριση Τεχνικών Προδιαγραφών.

Παρακαλούμε να αποστείλετε από Τρίτη 6/3/2012 έως και Δευτέρα 12/3/2012 συμπληρωμένο το παρόν έντυπο προσφοράς σε κλειστό φάκελο στο γραφείο προμηθειών της Κοινωφελούς Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων για την προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού για το διάστημα από 15/03/2012 έως 31/12/2012 για τις ανάγκες των προγραμμάτων ΚΔΑΠ-ΟΜΟΝΟΙΑ, ΚΔΑΠ-ΦΡΟΥΡΙΟ, ΚΔΑΠ-ΣΤΑΘΜΟΣ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ, ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ, ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ΚΗΦΗ ΤΡΙΚΚΗ, Βοήθεια στο Σπίτι (ΒσΣ) που υπάγονται στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που υλοποιεί η Κοινωφελής Δημοτική Επιχε

ΒΡΕΦΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ

 • ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ

  «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»

  Υπεύθυνη: κα Αναστασία Ντούλα

  Διεύθυνση: Διογένους 11, Αγία Μονή, Τρίκαλα

  Τηλέφωνο: 24310 29550

  Διαβάστε περισσότερα

 • ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

  «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ»

  Υπεύθυνη: κα Καλλιόπη Τασιοπούλου