Παράκαμψη της πλοήγησης

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ» | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ» | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΒΡΕΦΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ»

«Περιμένοντας τα Χριστούγεννα»

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να πλησιάζουν, η «Παραμυθούπολη» άνοιξε το σεντούκι της και με μεράκι, κέφι, αγάπη και σε πείσμα των καιρών φόρεσε τη γιορτινή φορεσιά της.
Το προσωπικό μαζί με τα παιδιά στόλισαν με λαχτάρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο, άναψαν τα λαμπιόνια και διακόσμησαν το χώρο με αγγελάκια, αστεράκια, ελατάκια και φυσικά ο Αη Βασίλης δεν έλειπε από τον στολισμό, μιας και είναι ο πιο δημοφιλής και ο πιο αγαπητός στα παιδιά.

Μαθαίνω ….. να ζυμώνω και να πλάθω

O Βρεφικός σταθμός «Παραμυθούπολη», στα πλαίσια του παιδαγωγικού του χαρακτήρα και λαμβάνοντας υπόψη το αναπτυξιακό επίπεδο και τις ιδιαιτερότητες που έχουν τα παιδιά, πραγματοποιεί δραστηριότητες, σε θέματα όπως υγιεινή-καθαριότητα, ζώα, φυτά, εποχές, επαγγέλματα κ.ά.

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ ……. ΜΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ

Στις 21 Δεκεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκε στον χώρο της «Παραμυθούπολης», η γιορτή των Χριστουγέννων. Ο χώρος διαμορφώθηκε σε μια παραμυθένια χώρα, γεμάτη λαμπερά αστέρια, ζεστά χαμόγελα και γλυκές λιχουδιές.
Η κόκκινη κλωστή του παραμυθιού άρχισε να ξετυλίγεται μέρες πριν, όπου τα παιδιά μαζί με τις παιδαγωγούς στόλισαν το χώρο του σταθμού.
Οι παιδαγωγοί δίδαξαν στα παιδιά την ωραιότερη ιστορία των Χριστουγέννων, την δραματοποίησαν, έφτιαξαν μαζί χριστουγεννιάτικες κατασκευές, έμαθαν στα παιδιά τα κάλαντα.

ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ»

ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

Ο Βρεφικός Σταθμός «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ» είναι δυναμικότητας 20 παιδιών και απασχολεί τέσσερις Βρεφονηπιοκόμους (ΤΕ), δύο Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμους (ΔΕ), έναν μάγειρα (ΔΕ) και δύο άτομα Βοηθητικών Εργασιών (ΥΕ).

  • ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ

    «ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ»

    Υπεύθυνη: κα Καλλιόπη Τασιοπούλου

    Διεύθυνση: Τέρμα Μυροφύλλου, Αγ. Οικουμένειος (Σεισμόπληκτα) Τρίκαλα