Παράκαμψη της πλοήγησης

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ» | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ» | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ»

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ»

«Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι άνθρωποι γιορτάζουν»… Έτσι λοιπόν οι λιλιπούτειοι μαθητές του Παιδικού Σταθμού ‘‘Αερόστατο’’ της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων στο Βαλτινό παρουσίασαν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους.

Οι καλικάτζαροι στο σπίτι του Αι Βασίλη

Την χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού “ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ” της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο Βαλτινό Τρικάλων.
Τα παιδιά με μουσικοκινητικές δραστηριότητες παρουσίασαν το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι “Οι Καλικάντζαροι στο σπίτι του Αϊ Βασίλη” και μετέφεραν τους παρευρισκόμενους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ»

ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

Ο Παιδικός Σταθμός «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ» στο Βαλτινό Τρικάλων, είναι δυναμικότητας 15 παιδιών και απασχολεί μία νηπιαγωγό (ΠΕ), μία βρεφονηπιοκόμο (ΤΕ), και ένα άτομο βοηθητικών εργασιών (ΥΕ).

  • ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ

    «ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ»

    Υπεύθυνη: κα Κωνσταντίνα Μπάλτου

    Διεύθυνση: Βαλτινό Τρικάλων

    Τηλέφωνο: 24310 94575

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Παιδικού Σταθμού «Αερόστατο».

Την Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποίησαν τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού «Αερόστατο» της «Δ.Ε.Κ.Α.» Τρικάλων, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στο Βαλτινό Τρικάλων.
Τα παιδιά με μουσικοκινητικές δραστηριότητες παρουσίασαν την Χριστουγεννιάτικη ιστορία «Ένα ελατάκι γεννιέται», όπου με τους ρόλους, που υποδύθηκαν μετέφεραν τους θεατές στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα.