Παράκαμψη της πλοήγησης

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ) | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ)

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΣΤΗ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΣΤΗ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εκδήλωση για την απονομή Πιστοποιητικών Πληροφορικής KeyCERT πραγματοποιήθηκε στη ΔΕΚΑ Τρικάλων, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.
Τα Πιστοποιητικά απονεμήθηκαν σε 95 παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ», που πέτυχαν στις εξετάσεις αξιολόγησης του προγράμματος keyCERT Kid IT.
Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΚΑ Τρικάλων κος Τραγάνης Σταύρος και ο διευθυντής κος Σιακαβάρας Ιωάννης.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ» ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

«Αγαπώ τον τόπο μου, προσέχω την υγεία μου, επιλέγω τοπικά», ήταν το μήνυμα των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ», «ΣΤΑΘΜΟΣ», «ΦΡΟΥΡΙΟ» της «Δ.Ε.Κ.Α.» Τρικάλων, διοργάνωσαν φέτος στο Μύλο Ματσόπουλου τη γιορτή των παιδιών.
Μια γιορτή με πολύ τραγούδι, χορό και θέατρο αλλά και μια έκθεση με εργασίες των παιδιών στα πλαίσια του προγράμματος «τοπικά προϊόντα: γνωρίζω, μαθαίνω, καταναλώνω».

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ

Η κοινωφελής Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων ανακοινώνει ότι η Κοινωνική Υπηρεσία, κλείνοντας τον κύκλο των εργασιών της, ολοκλήρωσε τις βιωματικές ομάδες γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των δομών της. Πραγματοποιήθηκαν τέσσερις δίωρες συναντήσεις και αναλύθηκαν τα εξής θέματα:
- Επικοινωνία στην Οικογένεια
- Υπευθυνότητα χωρίς Τιμωρία
- Οικογενειακές Σχέσεις
- Επίλυση Συγκρούσεων στην Οικογένεια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΒΡΕΦΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΔΑΠ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Η κοινωφελής Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων ανακοινώνει ότι η Κοινωνική Υπηρεσία της θα συνεχίσει τις βιωματικές ομάδες (Γ΄ κύκλος) γονέων παιδιών σχολικής και προσχολικής ηλικίας των βρεφικών σταθμών και των ΚΔΑΠ της ΔΕΚΑ Τρικάλων με θέμα «Οικογενειακές Σχέσεις». Η συνάντηση έχει οριστεί για τις 26-2-2013, ημέρα Τρίτη και ώρες 17.00 – 19.00 στα γραφεία της ΔΕΚΑ, Βαλκάνου 6.

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΔΕΚΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ ( www.eetaa.gr ) για την περίοδο 2012-2013 που δίνει το δικαίωμα σε εργαζόμενες και άνεργες μητέρες να εγγράψουν τα παιδιά τους για ένα χρόνο δωρεάν φιλοξενίας στις δομές της ΔΕΚΑ Τρικάλων και συγκεκριμένα:

> Στους Βρεφικούς ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ και ΠΑΡΑΜΥΘΟΥΠΟΛΗ (παιδιά από 2 μηνών έως 2,5 ετών)
> Στους Παιδικούς Σταθμούς ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ και ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ (παιδιά από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση)

ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ (ΚΔΑΠ)

 • ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ»

  Υπεύθυνη: κα Παλάβρα Μαρία

  Διεύθυνση: Πάροδος Καλαμπάκας (πίσω από το 5ο Γυμνάσιο), Τρίκαλα

  Τηλέφωνο: 24310 79626

  Διαβάστε περισσότερα

 • ΚΔΑΠ «ΣΤΑΘΜΟΣ»

  Υπεύθυνη: κα Νικολάου Παρασκευή