Παράκαμψη της πλοήγησης

ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ» | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ» | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ»

«MIA NΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟ Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ» , ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ.

Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα και ώρα 18.00, παρουσιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο Αφιέρωμα από ομάδες παιδιών του Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ» της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων, με θέμα: «ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΘΑΥΜΑΤΑ» στην Κεντρική Σκηνή των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Τρικκαίων στο «Μύλο των Ξωτικών».
Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Φρούριο», έκαναν την έναρξη της Γιορτής με το μουσικοχορευτικό δρώμενο με δημιουργική κίνηση: «΄Ερχονται Χριστούγγεννα .

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Κ.Δ.Α.Π. ‘ΦΡΟΥΡΙΟ’

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2013 το απόγευμα (17.00-19.00), πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΑΧΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ», από την κα Λίτσα Στούμπη, (συγγραφέα-νηπιαγωγό), στη βιβλιοθήκη του Δήμου Τρικκαίων.

Στα πλαίσια σύντομων ενοτήτων Δημιουργικών Δραστηριοτήτων του προγράμματός μας, που πραγματοποιούνται μέσα στον Απρίλιο, στο Κ. Δ. Α. Π. ‘ΦΡΟΥΡΙΟ’, της ΔΕΚΑ Τρικάλων, με θέμα : «Σωστή Διατροφή του Παιδιού», εντάχθηκε και η επίσκεψή μας στη φιλόξενη γωνιά της βιβλιοθήκης του Δήμου Τρικκαίων.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ»

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012 παρουσιάστηκε Χριστουγεννιάτικο Αφιέρωμα από ομάδες παιδιών του Κ.Δ.Α.Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ» της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων με θέμα: «Χριστουγεννιάτικα Παιχνιδίσματα και μελωδίες με δημιουργική κίνηση» στην Κεντρική Σκηνή των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου Τρικκαίων στο «Μύλο των Ξωτικών».
Τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Φρούριο» τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και παρουσίασαν τα μουσικοχορευτικά δρώμενα με δημιουργική κίνηση «Τα δώρα του Χριστού» και «Η Γιορτή των παιδιών».

«ΠΑΙΔΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ» ΣΤΟ ΚΔΑΠ ΦΡΟΥΡΙΟ

Την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ένα διαφορετικό «ταξίδι» γεμάτο παιδικά όνειρα, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «ΦΡΟΥΡΙΟ», της Δ.. Ε. Κ. Α . Τρικάλων.
Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Κ. Δ. Α. Π. «ΦΡΟΥΡΙΟ» καλωσόρισαν γονείς και φίλους στο προαύλιο χώρο του.
Ακόμη, την εκδήλωση τίμησαν ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Δ. Ε. Κ. Α. Τρικάλων, κ. Ζήσης Γκουγκουστάμος και o Διευθυντής της Δ. Ε. Κ. Α. Τρικάλων, κ. Γιάννης Σιακαβάρας.
Η Γιορτή περιελάβανε :

ΚΔΑΠ «ΦΡΟΥΡΙΟ»

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Φρούριο»

Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών

Το Κ.Δ.Α.Π. «Το Φρούριο» λειτούργησε το 2000 στο πλαίσιο των περιφερειακών προγραμμάτων του Γ΄ ΚΠΣ. Δικαιούχος φορέας για τη σύσταση και λειτουργία του, είναι η Δ. Ε. Κ. Α Τρικάλων.

ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών («Σταθμός», «Φρούριο», «Ομόνοια») της ΔΕΚΑ Τρικάλων του Δήμου Τρικκαίων, συνεχίζουν τη λειτουργία των θερινών τμημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου....

Τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών («Σταθμός», «Φρούριο», «Ομόνοια») της ΔΕΚΑ Τρικάλων του Δήμου Τρικκαίων, συνεχίζουν τη λειτουργία των θερινών τμημάτων από τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007 και από την Δευτέρα 20 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2007.

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ Κ.Δ.Α.Π. ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Μεγάλη ήταν η προσέλευση από μικρούς και μεγάλους που ξεπέρασαν τα 1000 άτομα, στο κάλεσμα των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών –Κ.Δ.Α.Π.- «Σταθμός», «Φρούριο», «Ομόνοια» καθώς και του Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ «Ήφαιστος» της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων, στην καλοκαιρινή τους γιορτή την Πέμπτη 15 Ιουνίου στο Μύλο Ματσόπουλου.

ΤΑ ΚΔΑΠ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ

Τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης της ΔΕΚΑ Τρικάλων, με μεγάλο ενθουσιασμό και πολύ καλή διάθεση συνεχίζοντας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης, ένωσαν τις φωνές τους για να τραγουδήσουν τα κάλαντα, το πρωί της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου .

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου τα παιδιά των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης ‘Σταθμός’, ‘Φρούριο’, και ‘Ομόνοια’ της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων « Το ψωμί στο τραπέζι μας » που διοργάνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Κοινωνικής Ανάπτυξης Τρικάλων σε συνεργασία με το Σύλλογο Αρτοποιών του Νομού Τρικάλων και τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, πήραν μέρος στις εκδηλώσεις για το ψωμί , την Παρασκευή και την χρησιμότητά του στη διατροφή και την υγεία.

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ Κ.Δ.Α.Π. ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΜΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση από μικρούς και μεγάλους που ξεπέρασαν τα 1000 άτομα , στο κάλεσμα των παιδιών των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ΚΔΑΠ “Σταθμός”, “Φρούριο” και “Ομόνοια”, καθώς και του ΚΔΑΠ ΜΕΑ “Ήφαιστος” της ΔΕΚΑ Τρικάλων, στην καλοκαιρινή τους γιορτή την Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Μύλο Ματσόπουλου.