Παράκαμψη της πλοήγησης

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΚΔΑΠ ΜΕΑ) | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ (ΚΔΑΠ ΜΕΑ)

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Με αφορμή το Αποκριάτικο Πάρτι που διοργανώθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση έγινε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου, όπου μέλη-παιδιά και προσωπικό είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να ξεφαντώσουν σε ξέφρενους ρυθμούς Latin.

Το προσωπικό και τα μέλη του κέντρου εύχονται σε όλους «Καλή Σαρακοστή»

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε την Παρασκευή 13/09/2013 και ώρα 10:00΄π.μ τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό του. Στον Αγιασμό παρευρέθησαν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Σταύρος Τραγάνης και ο Δ/ντής της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Ιωάννης Σιακαβάρας οι οποίοι ευχήθηκαν στα Άτομα με Αναπηρίες, στους γονείς και στο προσωπικό του κέντρου να έχουν μια καλή και δημιουργική Χρονιά.

"ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ 2013" ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες ( ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων κλείνοντας ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσε μια πλούσια «ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ» για να γιορτάσει τα 10 Χρόνια λειτουργίας του.

Η Εβδομάδα περιελάμβανε τις εξής δράσεις:

1η Ημέρα - Δευτέρα 03/06/2013
Αθλητικές δραστηριότητες στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου.
Τα μέλη του κέντρου μαζί με το προσωπικό είχαν την ευκαιρία να παίξουν Μπάσκετ, ποδόσφαιρο και παιχνίδια με μπάλες, κορίνες και στεφάνια.

2η Ημέρα – Τρίτη 04/06/2013

Εκκλησιασμός των μελών του ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» , της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων , πραγματοποιεί εκκλησιασμό σήμερα Μ. Τρίτη στην Ιερά Μονή «Αγίων Θεοδώρων» Καλαμπάκας. Στον με την συνοδεία των γονιών τους καθώς και του προσωπικού.
Η μετακίνηση θα γίνει δωρεάν από το Τουριστικό Γραφείο Κούρεντας.
Η Δ/νση της Δ.Ε.Κ.Α. Τρικάλων και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» , ευχαριστούν θερμά το Τουριστικό Γραφείο.

Ευχόμαστε σε όλους
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων, πραγματοποίησε κοπή πίτας την Παρασκευή 1/03/2013 στις 11:30 π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία γονέων και παιδιών.
Η εκδήλωση έγινε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα Χαιρετισμό απηύθυνε προς τους γονείς και τα παιδιά ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Σταύρος Τραγάνης, ο Δ/ντής της Δ.Ε.Κ.Α Κος Ιωάννης Σιακαβάρας καθώς και η Δ/ντρια του κέντρου Κα Ανθή Ιτσιου.
Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση του Προέδρου με τους γονείς για διάφορα λειτουργικά θέματα του κέντρου.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες(ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του την Παρασκευή 21-12-2012 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των Γονέων.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απήυθυναν χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Α. Κος Ζήσης Γκουγκουστάμος, ο Δ/ντης της Δ.Ε.Κ.Α Κος Ιωάννης Σιακαβάρας , η εκπρόσωπος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Κα Κων/νια Κύρμπα, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου ΑΡΩΓΗ Κος Καρατσούνης Φάνης και η υπεύθυνη του κέντρου Κα Ίτσιου Ανθή.