Παράκαμψη της πλοήγησης

ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» | ΔΕΚΑ ΤρικάλωνΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» | ΔΕΚΑ Τρικάλων

ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες(ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του την Δευτέρα 23-12-2013 και ώρα 10:30΄ π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία των Γονέων.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά χαιρετισμό από την υπεύθυνη του κέντρου Κα Ανθή Ίτσιου.

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΑΠ ΜΕΑ "ΗΦΑΙΣΤΟΣ"

ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Αγιασμός στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος» και παραλαβή της προσφοράς των 1.500 ευρώ από το Άμπεργκ.

Με την έναρξη της νέας χρονιάς στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Ήφαιστος» όλοι ελπίζουν ότι δεν θα προστεθούν νέα προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα και ότι παρά το δυσμενές γενικότερα περιβάλλον η φροντίδα στα παιδιά που έχουν ιδιαίτερα προβλήματα θα παραμείνει σε πραγματικά υψηλά επίπεδα.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Την Παρασκευή 22-06-2012 το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων πραγματοποίησε την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή του στον παιδότοπο «ΜΑΓΙΚΟ ΑΥΛΟ» παρουσία των μελών του κέντρου, των γονέων τους και του προσωπικού.

Στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων

Στα πλαίσια του προγράμματος των εξωτερικών δραστηριοτήτων-δράσεων που πραγματοποιεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ») της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων, την Τετάρτη 2 Μαΐου μας επισκέφτηκε ,μετά από αίτημά μας, όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων και αυτό έγινε γιατί ήταν δύσκολο να παρευρεθούν όλα τα Άτομα με Αναπηρίες στο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Σκοπός ήταν να δουν και να ενημερωθούν όλα τα μέλη του Κέντρου για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Δωρεά του φαρμακοποιού κ. Κουλορίδα Στέφανου προς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Ο κ. Κουλορίδας Στέφανος, Φαρμακοποιός και ιδιοκτήτης καταστήματος Ορθοπεδικών ειδών, προσέφερε ένα (1) στατικό ποδήλατο αξίας 150 Ε στα Άτομα με Αναπηρίες που παρακολουθούν τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρίες) της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων.

Η διοίκηση της Δ.Ε.Κ.Α. και το προσωπικό του Κέντρου τον ευχαριστούν θερμά για την ευγενική προσφορά του.

Αποκριάτικο πάρτι στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

Με αφορμή τις ημέρες της Αποκριάς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» της Δ.Ε.Κ.Α ΤΡΙΚΑΛΩΝ διοργάνωσε Αποκριάτικο Πάρτι για τα μέλη του το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24-02-2012 και ώρα 10:00΄π.μ έως 11:00΄π.μ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του κέντρου.

Τα Άτομα με αναπηρίες ήρθαν ντυμένα με αποκριάτικες στολές και με πολύ διάθεση κεφιού. Είχαν την ευκαιρία να τραγουδήσουν, να χορέψουν και να ξεφαντώσουν σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Το προσωπικό και τα μέλη του κέντρου εύχονται σε όλους

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ

Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» - 2012

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» της Κοινωφελής ‘Δ.Ε.Κ.Α.’ Τρικάλων, πραγματοποίησε κοπή πίτας την Παρασκευή 17/02/2012 στις 10:30 π.μ στο χώρο του κέντρου παρουσία γονέων και παιδιών.

Η εκδήλωση έγινε σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Χαιρετισμό απηύθυνε προς τους γονείς και τα παιδιά ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Α Τρικάλων Κος Ζήσης Γκουγκουστάμος καθώς και η Δ/ντρια του κέντρου Κα Ανθή Ιτσιου.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση του Προέδρου με τους γονείς για διάφορα λειτουργικά θέματα του κέντρου.

Πίνακες αποτελεσμάτων από προκηρύξεις για πλήρωση θέσεων καθώς και σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν την δημοσίευση των αποτελεσμάτων και την περίοδο των ενστάσεων.

Πίνακες αποτελεσμάτων από προκηρύξεις για πλήρωση θέσεων καθώς και σχετικές ανακοινώσεις που αφορούν την δημοσίευση των αποτελεσμάτων και την περίοδο των ενστάσεων.